El passat dissabte dia 2 de juny Espelma edicions va ser convidada a presentar els contes Un dia de pesca i L’hort del padrí. A les 12, a l’espai central i amb l’amenaça de pluja (que finalment no va aparèixer) l’autor, en Tomeu Simó, va contar als més petits les dues històries tradicionals de Mallorca. Primer va començar amb Un dia de pesca i amb una bona gelera de peix fresc (espècies que apareixen al conte) i no només això, sinó que també va dur esca viva (crancs i cucs de pescar) cosa que va fer les delícies dels més petits.

Durant el conte, a més a més de la història, es va premiar els més petits que endevinaven els peixos o alguna cosa del conte. 

La gent s’anava agrupant entorn del contacontes i la cosa va continuar amb L’hort del padrí. Més emocions, verdura fresca i una història que sens dubte va traslladar petits i grans a un entorn, el de l’hort, que mora en el més profund de la nostra memòria. I és que els padrins i les padrines fan moltes coses més que el dinar!

DIARI ARA: el diumenge ens vàrem despertar amb una grata sorpresa, el DIARI ARA va publicar en la seva foto central, MIRADES, la presentació del conte a l’espai central de la Fira. Tot un orgull. 

Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra insistència, i anunciar-vos que Un altre dia de pesca (la segona part del conte Un dia de pesca) ja està en camí i que molt aviat estarà disponible a les llibreries!

Mil gràcies!
Espelma edicions