Lectores i lectors, llibreteres i llibreters, nines i nins, amb només uns dies de vida el conte infantil Tots Sants està arrasant! Ara ens preocupa poder servir tots els llibres que ens han demanat! Una cosa mai vista! Tenim comandes de pertot i un calendari de presentacions de mil dimonis! (mai millor dit!).

Aquí el teniu, a mem:

PRESENTACIONS OCTUBRE 2023

20 d’octubre, dematí: Escola Sant Josep de Palma

21 d’octubre, dematí: Distribuïdora Rotger (posada de llarg per flipar en colors)

27 d’octubre, horabaixa: Melicotó (Palma)

28 d’octubre, dematí: Espai Caramulls (berenar inclòs i moltes sorpreses!)

28 d’octubre, horabaixa: No vos la perdeu, a Santa Maria del Camí, a Ses Cases des Mestres, un show mai vist! Diuen que ningú és profeta a ca seva, però l’autor, Tomeu Simó, santamarier de naixement, de vida i de tot, està molt il·lusionat! Amb berenar inclòs!

Totes les presentacions duen incloses taller de llums d’oli, taller súper de globus de la Nit de les Ànimes, sorteig i berenar de coca de trempó!

NOTA IMPORTANT: Hem decidit, i decidim, que aquest conte NO es vendrà a Amazon. N’estam farts. Del seu monopoli, de l’explotació, del comerç global que al final és una “merda”, perquè si vens perquè vens i si no vens perquè no vens. Perdonau l’expressió, per favor, però és que és així. Tots Sants només es vendrà al petit comerç, les llibreries que cada dia aixequen la persiana i fan que les Illes Balears siguin un lloc millor.

Per a reserves, qualsevol dubte o comandes, per favor posau-vos en contacte amb nosaltres al 669 83 79 49 o a info@espelmaedicions.com

TOTS SANTS ara o mai!!!

Leave A Comment