Benvolgudes lectores i benvolguts lectors, moltes coses han passat a Espelma edicions aquests dos darrers mesos.

Començarem pel principi, i amb un agraïment. Primer a la llibreria La Ciutat Invisible de Barcelona, i especialment a en Rodrigo, per la seva acollida i per ajudar-nos a muntar una presentació, la del conte OVNI, que va resultar un èxit absolut, tant de públic com de vendes. Gairebé 100 persones, entre les quals una quarantena d’infants, gaudiren d’una presentació singular a càrrec de Tomeu Simó, l’autor, i amb les firmes i col·laboració inestimable de la il·lustradora, Verònica Monterde. La veritat és que va ser màgica, amb molt bon ambient i amb el misteri dels ovnis planant per damunt de tots els caps que aguaitaven. A totes les persones assistents, també moltes gràcies.

Paral·lelament a tot això, sortirem en portada al Diario de Mallorca, el passat mes d’abril: Aquí l’enllaç

I també al Setmanari de Sóller!: Aquí l’enllaç

I enmig, Sant Jordi. La nostra paradeta a Diagonal amb Diputació, també a Barcelona, no va aturar, amb moltes visites, vendes i signatures. Certament però, l’any que ve ens plantejarem la nostra participació al Sant Jordi, almenys d’aquesta manera, perquè “el postureig” que hi ha l’ha convertit en una fira hipermassificada i de vegades fins i tot desagradable per als amants dels llibres. És difícil d’explicar, però segurament retornarem al Sant Jordi de barris, més tranquil i amable.

Dit això, altres novetats són la nostra presència a la Fira del Llibre de Palma, que se celebrarà el primer cap de setmana de juny al Passeig del Born. A les 18 h de dissabte dia 3 estarem a la parada d’Espai Caramulls signant els nostres llibres i, l’endemà, a la mateixa hora, estarem a l’escenari de la fira presentant OVNI. No vos la perdeu que serà molt divertida!

I res més, tenim una altra novetat en cartera, que ja va agafant forma i que veurà la llum en els propers mesos. Marca de la casa: és un conte únic!

Per a qualsevol consulta, podeu escriure’ns a info@espelmaedicions.com o telefonar-nos al 971 621 578.

Leave A Comment