Benvolgudes lectores i benvolguts lectors, ja hem deixat enrere l’estiu, encara que no la calor (de moment) i és hora de tornar-nos a posar les piles i posar en marxa nous projectes.

Han estat mesos d’intensa promoció del nostre darrer conte, Volem fer formatges. Hem anat gairebé pertot: a Castelló, a Mallorca, a Menorca, a les comarques més formatgeres de Catalunya, a Barcelona, etc.

Ara és el torn de les escoles. Tenim en marxa ja tres presentacions de contes en diverses escoles de Mallorca i Barcelona. Aquestes presentacions (acompanyades sempre de producte fresc i de molta cultura local) no són només ens encanten sinó que serveixen als infants per acostar-se a la realitat que els envolta: la mar, la terra, els peixos, les hortalisses de ca nostra, els formatges…

Dit això, enguany tenim dos projectes en marxa. Un emmarcat dins Espelma de dia, la nostra línia editorial fantàstica, tractarà un tema cada vegada més sol·licitat: l’univers, la vida, la Terra… Encara no vos podem dir més coses! Esperam tenir-lo a punt de cara al Sant Jordi del 2023.

El segon projecte, un conte tradicional que ens faltava fer, sí o sí: Tots Sants. Ja hi estam fent feina i esperam tenir-lo acabat abans de l’estiu de l’any que ve. De la mà de Maria Padilla, la nostra superil·lustradora, segur que tendrem un conte genial!

Si sou mestra o mestre, o director o directora d’un centre escolar i estau interessats que vos fem una visita amb algun dels nostres contes més populars (Un dia de pesca, L’hort del padrí, Anam a cercar bolets, Volem fer formatges, etc.) no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Que tengueu molt bona tardor!

Leave A Comment