Il·lustració de Maria Padilla Climent.

Enguany, per les condicions especials en què ens trobam totes i tots, a Espelma Edicions hem pensat que per ventura és l’hora de fer propostes participatives i que venguin de gust… i amb premi!

Per això hem decidit convocar el I Concurs de contacontes tradicionals.

Bases

Has de seguir-nos al nostre Instagram @Espelma_edicions.

Pots fer un vídeo o una seqüència de fotos. 

La data màxima per poder participar és fins al dia 31 de maig del 2020.

Les persones interessades poden participar-hi mitjançant l’enviament d’un vídeo al nostre compte d’Instagram @Espelma_edicions o per correu electrònic a info@espelmaedicions.com.

Juntament amb el vídeo serà necessari enviar el vostre nom i la vostra edat. Si sou menors de 18 anys haurà de constar també el nom i DNI d’una mare, pare o tutor legal, amb el consentiment de la difusió del vídeo. 

Temàtica

Podeu optar per narrar un dels nostres contes o inventar-vos-en un, sempre que sigui de temàtica tradicional: pesca, excursions, caça bolets, navegació, agricultura, ramaderia, descobriments fantàstics, etc.  

Guanyadora o guanyador. Premi

Els vídeos quedaran penjats a l’Instagram @Espelma_edicions. La primera setmana de juny donarem el nom de la guanyadora o guanyador.

El premi per al guanyador o guanyadora és un lot de contes d’Espelma Edicions i 100 euros en efectiu perquè els gastin en allò que creguin convenient (si pot ser, una xapeta, un xapó o un test per sembrar una planta!).

Per a més informació, podeu telefonar al 971 621 578 o escriure’ns a info@espelmaedicions.com.