Espelma edicions convoca un concurs per il·lustrar un conte infantil de la col·lecció Espelma de nit (contes tradicionals), obert a tothom que hi vulgui participar. De la resolució del concurs sortirà la persona que, durant els mesos de setembre, octubre i novembre il·lustrarà un conte de la nostra editorial dedicat a una festa popular de les Illes Balears.

Fins al dia 10 d’agost admetrem candidatures. Aquestes han d’enviar el seu CV, juntament amb un text de presentació breu, a info@espelmaedicions.com.

Als candidats o candidates se’ls enviarà una escena de prova. Tendran fins al dia 20 d’agost per preparar l’escena i enviar-la al mateix correu. Dia 25 del mateix mes seleccionarem la proposta guanyadora, signarem el contracte i començarem a fer feina. És intensiva: a finals de novembre haurà d’estar acabada tota la feina (amb clàusula contractual de compromís de termini) i pel desembre el conte estarà publicat.

El conte té una extensió de 44 pàgines, format 210 x 210 i serà detallista, amb escenaris molt pulcres (basats en fotografies reals) i personatges divertits i alhora realistes també.

Per a més informació, podeu telefonar al 669 83 79 49 o escriure’ns a info@espelmaedicions.com.

Animeu-vos i participeu-hi!

Leave A Comment