Benvolgudes lectores, benvolguts lectors, grans i petits, petites i grans.

Comencen dos mesos de molta activitat a Espelma edicions. Primer de tot farem un viatget d’aquells que agraden a tothom: Vic. La fabulosa ciutat catalana acollirà el cap de setmana del 14-15 de maig la fira Làctium, dedicada a la promoció dels formatges artesans.

Espelma edicions tendrà estand propi, i de la mà de Ramon Campa i Tomeu Simó, els autors, programarem quatre presentacions durant tot el cap de setmana per posar la tradició i l’ofici artesà a les mans dels nostres lectors més menuts.

Per si això fos poc, dia 26 de maig a les cinc i mitja de l’horabaixa, els dos mateixos autors faran una presentació espectacular, amb tastet inclòs, a la famosa llibreria de Barcelona, la Ciutat Invisible. Les places són limitades i heu de reservar a la mateixa llibreria o al correu laciutatinvisiblecoop@gmail.com.

I si encara vos queden ganes d’emocions fortes, dia 5 de juny estarem a Palma, en el marc de la Setmana del Llibre en Català, presentant dissabte dematí, a les 11, a l’escenari central, aquest Volem fer formatges! que està rompent fronteres, illes i mars i que viatja a ritme de tren d’alta velocitat cap a la segona edició.

Més de 1.000 exemplars venuts en un mes. Alguna cosa deu voler dir no?

Per a més informació, escriviu-nos a info@espelmaedicions.com o telefonau al 971 621 578. Estarem encantats d’atendre-vos!

Leave A Comment