Benvolgudes lectores, benvolguts lectors, grans i petits, arriba Sant Jordi, després de dos anys d’aturada, i a Espelma edicions l’afrontam amb més il·lusió que mai.
Per començar enguany, si el temps ho permet (ja té nassos que després de tot el que hem passat amb la pandèmia, hagi de ploure!) tendrem per primera vegada una paradeta pròpia ni més ni menys que a Barcelona. Serà al xamfrà de Diagonal, davant del número 357, al costat de l’embelmàtica Casa de les Punxes (tocant Passeig de Gràcia).
Mostrarem a tothom qui vulgui venir el nostre cada vegada més ampli ventall de contes, amb les novetats d’enguany al capdavant: L’euga negra i el pou de n’Aubarqueta i Volem fer formatges!
Per si això fos poc, tant a Menorca com a Mallorca les llibreries vessaran amb pràcticament tota la cartera dels nostres contes, com la segona edició de L’hort del padrí, la tercera d’Un dia de pesca i El galliner de la padrina. Serà tant a Ciutadella com a Maó i a la plaça Major de Palma.
A Barcelona, a partir de les cinc de l’horabaixa comptarem amb la presència de la famosa il·lustradora Maria Padilla, que signarà i dibuixarà els llibres que vulgueu. També els autors Tomeu Simó i Ramon Campa estaran presents al nostre estand, tant al dematí com a l’horabaixa.

Per a qualsevol consulta o dubte, ens podeu telefonar al 971 621 578 o escriure’ns a info@espelmaedicions.com.

Molt bon Sant Jordi per a tothom!

Leave A Comment