El passat dissabte 7 d’abril, na Priscila Carrera (il·lustradora) i en Tomeu Simó (autor) ompliren la sala d’actes de la llibreria La Ciutat Invisible (Sants, Barcelona) d’infants i mares i pares en la primera presentació de Viaje al sur, la novetat d’enguany d’Espelma edicions.

Amb un escenari immillorable i que recreava els colors del camp, dels poriols i de les nevades muntanyes de Finlàndia, més de 30 infants varen poder escoltar la història d’aquesta família d’animalons que viatgen des de les profunditats fredes del nord d’Europa fins a les càlides muntanyes de Grazalema (Cadis).

Amb un teatre fantàstic creat a tal efecte per la mateixa il·lustradora, els poriols varen viure la seva pròpia aventura davant l’atenta mirada de nines i nins, que s’ho varen passar pipa.

Després de la presentació, un taller de postals amb enviament i bústia inclosos. Més de trenta postals sortiren el dia següent via Correus cap a les destinacions que els més petits havien posat als destinataris de totes i cadascuna de les postals. I per si això fos poc, pòster de regal i pica-pica per a tothom. Mil gràcies a totes les persones que assistiren a l’acte. Propera parada: 28 d’abril a la llibreria Drac Màgic de Palma!

Leave A Comment