Estam a febrer del 2023. Això vol dir que cinc anys després del seu llançament, Un dia de pesca, el supervendes d’Espelma edicions i orgull d’aquesta humil editorial, s’ha convertit en el conte fet a les Illes Balears més venut de la història. Llibreries, escoles, distribuïdores d’arreu de les nostres illes i de Catalunya i València han comprat massivament durant tot aquest temps Un dia de pesca. Tant és així que més de 100 escoles l’utilitzen com a material educatiu, quan treballen projectes relacionats amb la mar i la pesca.

I per si això fos poca cosa, el seu germà, Un altre dia de pesca, veurà la llum molt aviat en la seva segona edició. Altres 1.000 exemplars venuts. 

La 4a edició, tal com vàrem fer amb la tercera, vendrà acompanyada d’un pòster fantàstic de regal, obra de la famosa il·lustradora Maria Padilla Climent, qui és l’autora i gran part de l’èxit d’Un dia de pesca.

Actualment no tenim disponibilitat del conte, esperam molt aviat tenir disponibles els nous exemplars.

Ah, i molt aviat vos informarem del que serà una autèntica bomba editorial aquesta primavera que ve. Altres mons són possibles, i estan al nostre. Per a més informació, seguiu el nostre comte d’Instagram: @espelmaedicions

Leave A Comment