El passat divendres 23 de novembre l’equip d’Espelma edicions viatjàrem fins a Torrefarrera (Segrià, Lleida) per fer una doble presentació i conta-contes d’Un altre dia de pesca i de L’hort del padrí. Més d’una cinquantena de nines i de nins acudiren a la sala social de l’Ajuntament de Torrefarrera per presenciar (amb pantalla gran i de primera mà) les dues històries tradicionals d’aquesta editorial.

Emmarcades dins de la Setmana de l’Alimentació Saludable, començàrem primer amb Un altre dia de pesca. Com sempre, la gelera de peix fresc va cridar molt l’atenció dels més petits, i també dels més grans. I en aquesta ocasió també acompanyàrem la presentació de dos vídeos reals de pescades fetes a Mallorca, cosa que va aixecar algun crit entre el públic.

Un-altre-dia-de-pasca-a-Torrefarrera-1

Després de narrar les aventures d’en Biel i d’en Tomeu, un pòster de regal per a cada infant, per mirar d’aprofundir en el coneixement dels peixos mediterranis que estan tan a prop dels consumidors i del públic i alhora són tan desconeguts.

I tot seguit, la fantàstica història de L’hort del padrí, seguida amb molta atenció pel públic, amb els llums baixats i a tota pantalla en el projector cedit per l’ajuntament.

Un-altre-dia-de-pasca-a-Torrefarrera-3

En resum, un dia fantàstic de bona alimentació, de tradicions i de fer veure als més petits i a les més petites que la diversió no està ni a la tauleta, ni al mòbil ni a la televisió. Està a la terra que ens envolta i al mar que ens toca.

No volem acabar sense agrair a na Noèlia Escuer (regidora d’Educació i Infància) l’atenció prestada en tot moment i els seus comentaris tan positius, que ens fan venir amunt! Ah, i a en Josep Solà, molt atent també.  I no podem acabar sense agrair la feina desinteressada d’en Cisco, i de la família “Enno”, que no només ens ajudaren a la difusió de l’esdeveniment sinó també en tota la logística i presentació.

Mil gràcies a tota la gent de Torrefarrera!

Recordeu que si sou un ajuntament i voleu que vinguem a fer un conta-contes a la vostra localitat, ens podeu escriure a info@espelmaedicions.com

Leave A Comment