Com més senzill, millor. Aquesta podria ser la frase que defineix Un dia de pesca. El nostre primer conte ha arribat, en menys d’un any, a la seva segona edició. El passat mes de juliol s’esgotaren les existències a les llibreries i a la distribuïdora i ara hem decidit fer-ne una segona edició, revisada i millorada.

Un dia de pesca narra les peripècies i aventures d’en Biel Peretó i d’en Tomeu Fava (dos personatges reals, amics nostres) que passen una agradable jornada a bord d’un llaüt mallorquí per les aigües del nord de Mallorca.

Cuquets, dofins, i el seu ca, n’Escà, els acompanyaran en aquesta amable i divertida aventura que acaba de la millor forma possible, amb un dinar amb els amics i amigues i amb la família.

Ha entrat a impremta aquesta mateixa segona setmana de setembre. A finals de mes o durant la primera setmana d’octubre ja estarà disponible a la vostra llibreria habitual. Per a consultes i presentacions, escriviu-nos a info@espelmaedicions.com amb l’assumpte “Un dia de pesca”.

Per cert, aquest que veis en aquesta foto és l’autèntic Tomeu Fava, el protagoniste de carn i ossos del conte!

Hi ha res més meravellós que un bon dinar de peix fresc després d’una bona pescada?

Leave A Comment