Segona edició d’Un dia de pesca

Com més senzill, millor. Aquesta podria ser la frase que defineix Un dia de pesca. El nostre primer conte ha arribat, en menys d’un any, a la seva segona edició. El passat mes de juliol s’esgotaren les existències a les llibreries i a la distribuïdora i ara hem decidit fer-ne una segona edició, revisada i millorada.

Un dia de pesca narra les peripècies i aventures d’en Biel Peretó i d’en Tomeu Fava (dos personatges reals, amics nostres) que passen una agradable jornada a bord d’un llaüt mallorquí per les aigües del nord de Mallorca.

Cuquets, dofins, i el seu ca, n’Escà, els acompanyaran en aquesta amable i divertida aventura que acaba de la millor forma possible, amb un dinar amb els amics i amigues i amb la família.

Ha entrat a impremta aquesta mateixa segona setmana de setembre. A finals de mes o durant la primera setmana d’octubre ja estarà disponible a la vostra llibreria habitual. Per a consultes i presentacions, escriviu-nos a info@espelmaedicions.com amb l’assumpte “Un dia de pesca”.

Per cert, aquest que veis en aquesta foto és l’autèntic Tomeu Fava, el protagoniste de carn i ossos del conte!

Hi ha res més meravellós que un bon dinar de peix fresc després d’una bona pescada?

2017-10-20T13:11:20+00:00

Deixau el comentari