Ep! Amics i amigues, ja duim dos mesos presentant Interestel·lània aquí i allà. Vàrem començar a la Llibreria Caselles de Lleida, el passat 8 d’abril. A la sala d’actes de la planta tercera més de 30 persones varen assistir a la posada de llarg d’Interestel·lània. Només tres dies després, ens vàrem traslladar a Barcelona, a la llibreria La Ciutat Invisible, del carrer Riego del barri de Sants. I quina acollida més meravellosa! Més de 70 persones, la sala abarrotada, molt bon ambient i pica-pica per a tothom! I com que feia bon dia, tots al carrer. L’autor i la il·lustradora varen signar llibres a tothom qui va voler.

I de terres catalanes, cap a Madrid. A la Llibreria Liberespacio de Madrid, al barri de Chamberí. Allà ens esperaven una trentena de persones disposades a gaudir de la presentació i del contacontes. En acabar, també un bon pica-pica!

I per tancar el mes, cap a Mallorca! Ni més ni menys que a Drac Màgic vàrem anar. Amb la sala de presentacions plena fins a dalt i amb molts de nins i nines que escoltaren amb molta atenció la història d’Interestel·lània. Coca de trempó i beguda per a tothom en haver acabat! I el dissabte 26 cap a Manacor. Al Bar Can Lliro vàrem estar millor que a ca nostra. Moltíssim ambient, gent molt simpàtica i atenta i fins i tot alguna llagrimeta es va escapar. Els Joans i senyora ens ho varen preparar tot de mil meravelles. Potser una de les presentacions més entranyables, emotives i exitoses!