Espelma edicions enceta una nova etapa amb la publicació d’Hores mortes, la primera novel·la de Tomeu Simó, ambientada al prepirineu  i amb il·lustracions de Maria Padilla Climent.

La novel·la narra la història d’una família que fuig de la densitat de Barcelona a la recerca d’una nova vida als boscos i rius del Berguedà, però un fet inusual, i el pas del temps, transformaran la vida d’aquesta família en una qüestió de pura supervivència.  La seva relació amb els habitants d’un poble petit del prepirineu, Avià, on el temps és precisament l’eina de relació social més important.

I per presentar la novel·la, res millor que fer-ho a la Ciutat Invisible de Barcelona, C/ Riego 35 de Sants, Barcelona. Hi sou totes i tots ben convidats!

La novel·la, ambientada en una zona real, compta amb un mapa i amb il·lustracions d’aquest lloc, situat a una hora de Barcelona i que trasllada el visitant a un món idíl·lic, ple de sensacions i on els camins són més importants que les cases on viu la gent.

Sens dubte, una bona excusa per fer una bona excursió.

Hores mortes estarà disponible a les llibreries a principis d’abril i a la nostra botiga online d’Amazon i a qualsevol llibreria. En cas de no poder trobar-la, ens podeu escriure a info@espelmaedicions.com i demanar-la. Vos l’enviarem sense cap despesa d’enviament!