Espelma edicions no fa vacances! Ja tenim dos projectes molt avançats i que veuran la llum just després de l’estiu. El primer de tots és un nou títol de la col·lecció Espelma de nit. L’hort del padrí serà el nostre segon conte tradicional (després d’Un dia de pesca) i promet moltes emocions i records als pares i mares que el llegeixin als seus fills. Narra la història de na Mariona i en Guiem i del seu padrí, de com encara avui la terra pot proporcionar-nos molts més plaers que el mòbil o la tablet. Amb les il·lustracions de na Maria Padilla i amb textos d’en Tomeu Simó, L’hort del padrí destaparà les essències dels horts de poble. Els de tota la vida.

I per si això fos poc, tenim en marxa també el nostre esperadíssim Viaje al sur, un conte fantàstic (de la nostra sèrie Espelma de dia) que narra les peripècies d’una carta molt especial, amb uns viatgers intrèpids que “fugen” del fred i de la neu per anar a parar a un paratge fabulós. Amb il·lustracions de na Priscila Carrera, Viaje al sur vos oferirà la dolçor feta història, encendrà la flama dels viatges i depararà alguna que altra sorpresa. Qui serà capaç de reconèixer els escenaris que hi surten?

Molt aviat a Espelma edicions.

A mitjan setembre penjarem a la nostra web el calendari de presentacions dels dos contes. Ah, i també noves presentacions d’Interestel·lània!

Leave A Comment