Benvolgudes lectores i benvolguts lectors, petites i grans, ja arriba la primavera i Espelma edicions té un munt de novetats!

Presentacions i contacontes

En primer lloc comentar-vos que el pròxim dia 4 de juny, en el marc de la Setmana del Llibre de Mallorca, estarem fent una presentació a l’escenari principal del Passeig del Born de Palma. En agraïment a la fantàstica acollida d’aquest, ja famoset, si ens ho permeteu, conte d’Un dia de pesca (que arriba a la 3a edició) farem una presentació molt divertida i especial!

I llavors, des de les 18:45 fins a les 19:15 estarem a l’estant de la llibreria Campus per signar els contes que vulgueu!

Ah, i això no és tot, estam preparant també una ronda de signatures i alguna sorpresa que ja anunciarem a l’estant de la llibreria Caramulls allà a les 19:15 h. Vos en mantindrem informats!

Novetats editorials

A Espelma edicions ens encanten les nostres illes, ja ho sabeu, i ara mateix està a punt d’entrar a impremta un llibre que ens ha duit mesos de feina! De la mà de n’Elisabet Fàbregas i del famós pintor anglès afincat a Mallorca, Justin Hindley hem editat un conte molt especial, que respira Eivissa pels quatre costats. L’euga negra i el Pou de n’Aubarqueta promet moltes emocions per als infants d¡aquesta illa màgica. Aviat vos en donarem més informació!

I per si això fos poc, Espelma edicions també està a punt de treure al mercat quatre dels nostres contes més venuts en format àudio! Un dia de pesca, L’hort del padrí, Anam a cercar bolets! i El galliner de la padrina narrats per actors i actrius professionals i perfectament ambientats. Faran les delícies dels infants! Es podran descarregar des de diverses plataformes a un preu molt reduït i, també, es comercialitzaran en format polsera USB!!!

Molt aviat moltes més novetats! No vos oblideu de venir dia 4 de juny a l’escenari principal del Passeig del Born! Vos hi esperam!

Leave A Comment