I com aquell qui no vol la cosa ja som a setembre, tornen les escoles, la tardor, el dia s’escurça i tothom ha d’anar a fer feina. Buf! Però, això és el que ha de ser, i ja va bé.

El tema és que nosaltres hem estat preparant algunes novetats per a aquest any  que ve, i entre aquestes destaca la publicació d’El galliner de la padrina, un conte dedicat al món de les gallines i dels galliners, sens dubte una de les activitats més agraïdes i dinàmiques que pot fer un en aquesta vida, si és que ens agrada el món rural. Tenir un galliner no només és divertit, no només requereix d’atenció i  feina, sinó que a més a més, ens ajuda a aprendre moltíssimes coses sobre aquests animals tan pacífics i simpàtics.

El galliner de la padrina serà la darrera novetat de la sèrie de contes tradicionals col·lecció Espelma de Nit: Un dia de pesca, Un altre dia de pesca, L’hort del padrí, Sant Antoni som tots!, contes pensats perquè els més petits coneguin el gran ventall d’activitats tradicionals, relacionades amb la terra i el mar, que es poden fer avui en dia i que, sens dubte, són molt més dinàmiques, interessants i agraïdes que mirar una pantalla de telèfon o de tauleta.

Vos anirem informant puntualment de la publicació i distribució d’El galliner de la padrina.

Kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii