Estimades lectores i estimats lectors, petits i grans, grans i petites (com al circ això!). Després d’uns mesos complicats per a tothom, Espelma edicions treu al mercat un conte infantil que farà les delícies dels infants i també de mares i pares i de padrines i padrins.

Anam a cercar bolets! completa (de moment) la col·lecció de contes tradicionals Espelma de Nit. Un dia de pesca, Un altre dia de pesca, L’hort del padrí, El galliner de la padrina, Sant Antoni som tots! i ara arriba a les llibreries Anam a cercar bolets!

Si voleu viure una aventura, de la mà d’en Joan i de na Maria, i de la tia Xisca, aquest conte vos transportarà als boscs mallorquins, sempre plens de màgia, humitat i… amb vistes a la mar!

Picornells, esclata-sangs, gírgoles… El món micològic acostat als infants. Tot en 42 pàgines a tot color i amb enquadernació de luxe, i per només 15,60 euros.  De la mà de l’autor, en Tomeu Simó i de la il·lustradora (la millor del món) na Maria Padilla, recorrereu camins i boscs, pins i roques, fins a arribar al que és una gran jornada d’anar a cercar bolets. A Mallorca en deim anar a cercar esclata-sangs de forma genèrica, a Eivissa, els pebrassos i a Menorca tal qual.

Ah, i per si això fos poc, al final del conte teniu dues receptes absolutament màgiques per fer a ca vostra, unes burballes tradicionals i una planxa plena de gust de tardor. I encara hi ha més coses! Teniu també la possibilitat de crear amb les vostres filles i els vostres fills, la recepta que més vos agradi. Per ventura en farem un concurs! Tot està en marxa!

Per a més informació, pregunteu a la vostra llibreria o consulteu-nos al telèfon 971 621 578. Molt aviat estarà a la venda en aquesta web.

Què? Anam a cercar bolets? Sí! Anam a cercar bolets!

Cultura, tradició, camp i muntanyes. Qui pot oferir res més?

Leave A Comment