El passat dia 28 d’octubre més de 25 infants s’aplegaren a la llibreria Drac Màgic per assistir a la presentació de la segona edició d’Un dia de pesca i del nou llibre de la col·lecció Espelma de nit, L’hort del padrí.

A les 11:30 estàvem tots citats a la popular llibreria de la plaça dels Patins de la capital balear. L’assistència va superar totes les nostres expectatives i fins i tot hi va haver gent que no va poder accedir a la presentació. Des d’aquí els demanam disculpes i els animam a venir a pròximes presentacions.

Vàrem començar amb la lectura d’Un dia de pesca, un fenomen infantil a les Illes Balears que ha esgotat en només uns mesos tota la primera edició, i que ara afronta un nou repte amb la segona, revisada i millorada. Després, una sorpresa i un regal. Els nins i les nines havien de triar què faríem primer… A mem si ho endevinau! Primer el regal, un fabulós pòster amb els peixos més populars de les jornades pesqueres de les illes. Segon, la sorpresa: dúiem una gelera amb peix fresc!: una llampuga, un cap-roig preciós, una escórpora, una variada i un serra imperial. Els més petits s’ho varen passar pipa!

I després de tantes emocions, directes a la terra: L’hort del padrí contat amb l’ajuda de na Imma Simó, i després, un taller de pintar una fruita màgica. Ah, i pica-pica per a tothom amb coca de trempó i de verdura!

Mil gràcies a totes i a tots per la vostra assistència i a Drac Màgic per cedir-nos l’espai. Fins a la propera!

Leave A Comment