El passat dissabte 11 de novembre vàrem tenir el plaer d’anar a la popular llibreria de Sants (Barcelona) La Ciutat Invisible. Més de 50 persones, entre infants i adults, ens acompanyaren en la presentació d’Un dia de pesca (2a edició) i la novetat d’aquesta tardor, L’hort del padrí.

Començàrem amb la lectura d’Un dia de pesca, un conte màgic per als més petits. I… sorpresa! A mesura que anàvem contant la història d’en Tomeu i d’en Biel, anàvem presentant els peixos. Una bona gelera plena de peix fresc (cortesia de la Peixateria Fité, del Carrer Galileu de la ciutat comtal) va fer les delícies de les nines i dels nins. Un gall, un serrà imperial, un pagell, una sardina, etc. Cada vegada que sortia el peix al conte el mostràvem. En acabar, un fabulós pòster per a cada infant completament de regal.

Tot seguit, i quan els ànims es van calmar una mica, passàrem a llegir L’hort del padrí. Verdures fresques també per il·lustrar el conte. I en acabar, pica-pica per a tothom! Els autors signaren llibres i tot va acabar ben entrat el migdia. Moltes gràcies a la gent de La Ciutat Invisible per deixar-nos l’espai i mil gràcies a totes i a tots per haver vingut. Aviat vos informarem de la nostra propera parada!

Leave A Comment