El passat dissabte 10 de juny na Maria Padilla (il·lustradora) i en Tomeu Simó (autor) anaren a presentar Interestel·lània a la fabulosa (amb majúscules) llibreria La Petita del popular barri del Poblenou de Barcelona. Amb la sala plena d’infants i mares i pares, la presentació començà amb l’explicació de l’origen del conte (la ja famosa plaça del Coet de Barcelona, la plaça Fènix) i tot seguit el contacontes, amb llums làser, el pòster de fons i tot l’univers Interestel·lània al darrere.

Més de 20 infants pogueren gaudir just després del taller associat a la presentació. Cada nin i cada nina construeixen el seu propi planeta a partir d’unes bolles blanques de paper. S’hi varen estar molta estona!

Ens aturam! Amb les vacances d’estiu escolars i tot plegat feim una aturada i tornarem, al setembre, amb un altre conte i amb més presentacions d’Interestel·lània. Espelma edicions no s’atura però, cada dia feim feina per dur les nostres propostes als més petits.

No volem acabar aquest post sense agrair a en Miguel i a na Júlia el tracte que ens varen dispensar a La Petita. No només tenen una de les llibreries més atractives de Barcelona, sinó que, a més a més, són persones encantadores!

https://elblogdelapetita.com/

Leave A Comment