El passat dissabte dia 13 de gener va ser molt intens. A les 11:30 del dematí, amb la llibreria plena a vessar, començàrem un contacontes molt especial, amb il·lustracions en directe de la mà de n’Álvaro Rodríguez, que es va desplaçar des de Barcelona per a l’ocasió. Després de fer una breu introducció de la història i llegenda de Sant Antoni, els més petits varen gaudir d’un contacontes molt especial amb un recorregut per les principals places i pobles de les illes on se celebra amb entusiasme aquesta festa. Hi hagué un refrigeri gratuït per a tots els assistents i un taller de pintar el dimoni.

L’horabaixa, el plat fort de la presentació del conte. Més de 200 persones ompliren l’auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria del Camí. Tots els infants a l’escenari i totes les mares i pares i familiars a les butaques. Comptàrem amb més d’una sorpresa, com la irrupció al mateix escenari del Dimoni Feliu (el dimoni santamarier) i del mateix Sant Antoni. Els infants s’ho passaren pipa!

Després, coca per a tothom i signatura de llibres per part dels autors. No volem acabar sense agrair als nostres actors, en Jaume i en Lluís, a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí (amb na Francisca al capdavant) i al personal del casal de joves la seva ajuda i suport en aquesta presentació, sens dubte mai vista amb tanta gent.

Moltes gràcies a totes i a tots i bon Sant Antoni!