El proper dissabte dia 28 d’octubre Espelma edicions presentarà als més petits els contes Un dia de pesca i L’hort del padrí. Aquesta és la primera presentació que farem a les Illes Balears dels dos contes, emmarcats dins la col·lecció Espelma de nit (contes tradicionals de Mallorca). Un dia de pesca va sortir publicat ara fa un any, el setembre del 2016, però ja hem esgotat la primera edició i ara és el moment de presentar-ne la segona. Sens dubte, un dels contes amb més acceptació i èxit dels darrers anys a les Illes Balears. I com que enguany hem tret també L’hort del padrí, aprofitam per presentar-los tots dos.

Un dia de pesca narra les aventures d’en Tomeu Fava i d’en Biel Peretó a bord d’un llaüt tradicional i en companyia del seu canet, n’Escà. Ja sabeu que tot bon pescador tradicional ha de sortir amb un bon ca rater!

L’hort del padrí, per la seva banda, il·lustra la història de na Mariona i en Guiem (dos nins que tenen la seva correspondència real, al Pla de na Tesa de Mallorca) que miren tot el dia la televisió. El seu padrí els proposa d’anar a fer un bon hort i comença una història que els durà a gaudir de la terra, dels animals que la poblen i dels amics i les amigues, que també s’hi apunten. Ah, i amb una sorpresa final!

Hi haurà pica-pica gratis per a tothom i un taller sorpresa per a tots els infants!

Drac Màgic
Dia 28 d’octubre a les 11:30 hores
C/ Jeroni Antich, 1. Palma (Al costat de la plaça dels Patins)

Per a més informació i reserves, podeu telefonar a Drac Màgic, 971 71 27 17 o a Espelma Edicions, 971 621 578