Molt ens ha costat, però finalment els propers dies veurà la llum el conte infantil tradicional El galliner de la padrina.

Amb il·lustracions de n’Álvaro Rodríguez i textos d’en Tomeu Simó, aquest conte s’endinsa en el món dels gallines i dels animals que els habiten, que com tots sabem són els galls i les gallines, els pollets que solen tenir i algun ratolí aprofitat dels cereals que hi solen haver.

Emmarcat dins de la sèrie de contes tradicionals Espelma de nit, El galliner de la padrina narra la història de na Martina i de la seva padrina, na Catalina, que es posen a fer feina per recuperar l’antic galliner de la casa, a les ruralies de la Mallorca interior, per acabar amb una meravella de galliner i alguna que altra sorpresa.

El conte presenta molta informació, dades i fins i tot fets històrics per acostar les més petites i els més petits a la meravellosa vida rural, o no tant rural ja. 

A la presentació tendrem de tot: berenar i beure gratuïts, mostra d’ous i, com ja vos ho podeu imaginar, cuina en directe i moltes sorpreses. Serà una presentació apta per a infants i adults, perquè tots plegats descobrirem coses increïbles de la mà del cinema, on també els ous han sigut protagonistes alguna vegada.

Vos hi esperam a totes i a tots!

Data: dijous 14 de novembre, a les cinc i mitja-sis de l’horabaixa

Lloc:  Ciutat Invisible de Barcelona (carrer Riego 35 del barri de Sants, Metro Plaça de Sants)

Presentació: El galliner de la padrina (Tomeu Simó-Álvaro Rodríguez)

Berenar i beure per a tothom, cine i cuina en directe!

Leave A Comment