Hola a totes i a tots, Espelma edicions enceta un any nou carregat de novetats. Primer de tot hem de celebrar Sant Antoni als carrers i places de les Illes Balears (i també de Gràcia, a Barcelona) i celebrar també l’èxit indiscutible del nostre conte, Sant Antoni som tots! que ha batut tots els records de vendes, fet que demostra la passió illenca per aquesta festa tan nostrada.

Per enguany preparam dues coses molt interessants, una més immediata: la primera novel·la publicada per Espelma edicions i de contingut per a adults. Molt aviat en tendreu notícies, perquè ja es troba en una fase molt avançada. I com sempre en els nostres productes, serà un llibre il·lustrat amb la meravellosa feina de na Maria Padilla. Per Sant Jordi estarà disponible als quioscos i a la nostra botiga online d’Amazon.

I per cert, que parlant d’Amazon, dir-vos que la nostra botiga en el gegant mundial del comerç en línia és un autèntic èxit i que estam molt contents de la resposta de les nostres lectores i lectors! En “aquest enllaç” teniu tots els nostres contes disponibles només amb un clic i amb recepció immediata per correu postal.

I què més? Ah sí, també preparam un nou conte per a aquesta temporada, el problema és que tenim un parell d’històries en marxa i no sabem a quina donar prioritat, si a les excursions per la muntanya (per la serra de Tramuntana) o fer una tercera part de l’exitós (que ja va per la tercera edició) d’Un dia de pesca… Mmmmm ho haurem de pensar, això!

Ah, i també tenim confirmada la nostra participació al Festival Contesporles d’enguany, que se celebrarà el mes de maig a Esporles. Ja vos n’informarem!

Leave A Comment