Espelma edicions no s’atura, ni per festes (que de cada dia són més en aquest món) ni per res.

Entre les novetats que tenim en marxa, primer de tot comentar-vos que a la botiga Melicotó de Palma, tan de moda i tan absolutament fantàstica, ja podeu trobar els títols d’aquesta editorial (per a més informació, visitau www.melicotó.com). Els contes Un dia de pesca, Un altre dia de pesca, L’hort del padrí i la resta de la nostra col·lecció sentida de contes tradicionals de les illes ja estan a la vostra disposició al carrer Blanquerna de Ciutat.

Per una altra banda, aprofitam per comentar-vos que Un dia de pesca i Un altre dia de pesca estan presents també al Museu de la pesca de Palamós (Girona), des de ja fa algun temps, i la veritat és que no podem estar més contents de l’excel·lent acollida que han tengut els nostres contes per les terres i les aigües de la Costa Brava. Aprofitam per agrair al personal del museu la seva ajuda i predisposició, sobretot al personal de la botiga. 

En un altre ordre de coses, estam preparant alguna presentació ara que venen les festes de Nadal, de la mà de n’Aina Salvà, l’autora del supervendes El secret dels tres reis mags. Molt aviat vos informarem a les xarxes.

Portada del conte El secret dels reis Mags

I com no passa enlloc del món, després de Nadal ve Sant Antoni, i ja sabeu que el conte més didàctic i divertit el tenim nosaltres: Sant Antoni som tots! (que tot sigui dit ara ens agradaria haver posar “som totes”, però vaja, ja està fet).

Dit tot això, estam preparant tres projectes de cara a la temporada que ve. El primer, molt especial i espacial. Mai s’ha fet una cosa igual, ni en castellà ni en català. Per als amants del misteri… Estam fent feina amb na Verònica Monterde i ja vos podem avançar que els resultats d’aquest nou conte seran espectaculars!

Un altre conte que tenim en marxa, encara pendent d’il·lustrar, narra la història mística d’un animal que viu a Banyalbufar, un dels pobles més guapos del món. Hi  estam posant molta d’estima, a mem si surt bé.

I per acabar, un altre que tenim preparat de cara a la tardor de l’any que ve, amb el nostre estimat Álvaro Rodríguez (Álvaro Studio). Ja voreu si riureu per Tots Sants de l’any que ve!

També hem participat amb el conte eivissenc L’euga negra i el pou de n’Aubarqueta, de cara a poder internacionalitzar-lo. A mem si tenim sort i algun editor estranger s’anima a publicar en anglès aquest conte fantàstic.

I en principi res més. Ja veis que no som gaire amics de les xarxes socials, a mem si ens animam i publicam alguna coseta més!

Moltes gràcies i bones festes!

Espelma edicions