De tots aquests rituals tradicionals que la vida moderna està deixant enrere, n’hi ha un que no hauria de desaparèixer mai: el de llegir contes infantils curts per anar a dormir als nostres fills i filles, nebots, germans petits, nets i netes… ja sabem que la competència a la qual ens enfrontam és ferotge i que els dispositius electrònics han fet que aquest costum preciós vagi de baixa. O no… Però a Espelma Edicions resistim i continuam apostant per la publicació  de contes, amb un format de contes curts en català, pensats especialment per als moments màgics que tots i totes vivim abans de dormir.

Ja ho sabeu idò, si estau cercant contes infantils curts per anar a dormir, recordeu que a la nostra editorial contam històries pròpies, amb un accent balear inigualable i inspirats en la pròpia vida. I el nostre desig no és altre que continuar augmentant aquesta col·lecció de contes en català curts per a nins i nines però que es gaudeixen, i molt, en família.

ontes infantils curts per anar a dormir

Descobreix la nostra col·lecció de contes infantils curts per anar a dormir.

A Espelma Edicions estam molt orgullosos de ser la primera editorial balear especialitzada en contes infantils il·lustrats basats en les nostres illes. És un projecte que neix de les nostres ganes de contar històries, de convertir fantasies en llibres il·lustrats perquè els més petits s’aficionin a la lectura i que gaudeixin dels nostres relats. I les mares i els pares també. A qui no li agrada anar a pescar, compartir una estona amb el padrí a l’hort o anar a cercar bolets?

Sens dubte, que els infants tenguin aquest hàbit és responsabilitat de totes i de tots. Els beneficis són molts i ja de sobra coneguts, per això és tan important que existeixi una producció de contes feta aquí, a ca nostra, de contes amb històries properes i contades en la nostra llengua.

Vols conèixer la nostra col·lecció de contes tradicionals infantils en català? Només has d’entrar a la nostra web i mirar el catàleg d’Espelma de Dia o d’Espelma de Nit. Això ja depèn de si estàs cercant contes fantàstics (que encara que siguin fantàstics, estan fets a les Illes Balears) o contes tradicionals, ambientats i narrats entre les nostres costes i terres.

Si necessites saber alguna cosa més de nosaltres, si vols conèixer els projectes que tenim en marxa, criticar-nos o simplement saludar-nos, escriu-nos o telefona’ns quan vulguis:

A Mallorca:

Av. Jaume III núm. 9
07320  Santa Maria del Camí
Tel. +34 971 621 578

A Barcelona:

C. Bonaventura Pollés, 25
08014 Barcelona
Tel. +34 934 63 75 89

…i en qualsevol moment:

Mòbil: 669 83 79 49
(Tomeu Simó, editor)
info@espelmaedicions.com