T’agradaria que les teves filles o fills llegissin històries úniques i originals en la seva llengua? Et donam la benvinguda a Espelma Edicions, una editorial creada amb tota la il·lusió del món per escriure i il·lustrar contes curts en català.

El nostre projecte es basa en un desig molt simple: editar els nostres propis contes infantils per poder contar històries més autèntiques, tant en català com en castellà, i vinculades a les Illes Balears. No ens interessa traduir contes que ja estan escrits o publicats en altres països, o reeditar contes clàssics. El que volem és contar les nostres històries, les que ens surten del cor i que resultaran molt més properes i entranyables per als infants que les triïn.

contes curts en català

Contam contes en català curts i únics.

A més a més, tenim contes per a tots els gusts. Hem dividit la producció de la nostra editorial en dues línies: per una banda, Espelma de dia, que agrupa els contes d’una temàtica més fantàstica i, per una altra, Espelma de Nit, segell dedicat a l’edició de contes tradicionals. Segur que en trobaràs algun que encaixi amb els teus gusts, o els dels teus fills o filles. I per descomptat, no deixis de recomanar-nos a altres famílies que cerquin contes infantils il·lustrats!

d’aquest projecte hi ha un equip amb molta il·lusió i amb moltes ganes que aquesta petita editorial de  contes en català curts surti endavant. I amb la broma estam a punt de complir els deu anys! Ens agradaria involucrar totes les persones possibles perquè ens aportin les seves idees, vivències, històries… que qui sap, un dia podrien plasmar-se en aquesta producció editorial tan particular que proposam aquí. Sempre amb els infants en l’objectiu i amb un marcat accent balear.

Si vols saber més coses sobre la nostra feina, sobre com desenvolupam aquesta bogeria que avui és una realitat o quants de llibres tenim ja al mercat, no deixis de fer un cop d’ull a la nostra web. Segur que t’encantaran tant els nostres llibres fantàstics com els nostres contes tradicionals infantils en català.

Si necessites saber alguna cosa més de nosaltres, si vols conèixer els projectes que tenim en marxa, criticar-nos o simplement saludar-nos, escriu-nos o telefona’ns quan vulguis:

A Mallorca:

Av. Jaume III núm. 9
07320  Santa Maria del Camí
Tel. +34 971 621 578

A Barcelona:

C. Bonaventura Pollés, 25
08014 Barcelona
Tel. +34 934 63 75 89

…i en qualsevol moment:

Mòbil: 669 83 79 49
(Tomeu Simó, editor)
info@espelmaedicions.com